Rüyada fildişi görmek

Rüyada fildişi görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, iyi kısmetleri olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada fildişi gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada fildişi almak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada fildişi görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada fildişi kolye görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fildişi rengi görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top