Rüyada gözlere lens takmak

Rüyada gözlere lens takmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, zor bir işe girileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, büyük aşamalar kaydedeceğine, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada gözlere lens takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlere lens takmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, eşit davranılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerine lens takmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada göze lens takmak sevdikleri ile bir arada olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil lens takmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi lens takmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lens takmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top