Rüyada gözlere sürme görmek

Rüyada gözlere sürme görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gözlere sürme gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada gözlerine sürme çektiğini görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Rüyada gözüne sürme çekmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hem verimi yükselteceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada gözlere sürme çekmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işlerinin aksayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz sürme sürmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada gözlerine sürme cekmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, borcunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada gözüne sürme görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top