Rüyada kilodunu kirli görmek

Rüyada kilodunu kirli görmek zenginleşeceğine, umutların yıkılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, moral bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilodunu kirli gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada kilodunu kirli görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaç kilo olduğunu görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kilo almak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek esenliğe kavuşulacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilolu kadın görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kilolu görmek birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top