Rüyada çok kilo almak

Rüyada çok kilo almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işarettir.

Rüyada çok kilo almak gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Rüyada kilolu insan görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada kilolu inek görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada kilo görmek hobilerine eğileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada kilolu görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kilodunu çıkarmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada olduğundan kilolu olmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mutlu olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top