Rüyada kilolu insan görmek

Rüyada kilolu insan görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada kilolu insan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada kilolu insan görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kilodunu başkasına vermek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kilolu görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilodunu çıkarmak bedeninin şifa bulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top