Rüyada uzanıp yatmak

Rüyada uzanıp yatmak büyük bir ortaklığa gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada uzanıp yatmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada uzanıp yatmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine elini uzatmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzatılan parayı almamak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi uzvunu görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının uzvunu görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının uzvunu görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada boy uzatmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top