Rüyada viski içip sarhoş olmak

Rüyada viski içip sarhoş olmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet eder.

Rüyada viski içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Rüyada viski içip sarhoş olmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada viski içen birini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada viski içeni görmek çok uğraş vereceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Rüyada viski satmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada viski görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada viski ikram etmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada viski içki içmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada viski içmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top