Rüyada viski içmek

Rüyada viski içmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işarettir.

Rüyada viski içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Rüyada viski içki içmek hak yemeyeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada viski içmek bir beladan kurtulacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada viski içen birini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada viski içeni görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada viski satmak kazancının hiç azalmayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada viski şişesi görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada viski ikram etmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada viski içip sarhoş olmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, kazançta zarar edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top