Rüyada viski görmek

Rüyada viski görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, saygınlığa, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada viski gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada birine viski vermek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada viski içki içmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada viski şişesi görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada viski görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada viski içen birini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada viski içeni görmek zenginliğe sahip olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada viski satmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top