Rüyada viski şişesi görmek

Rüyada viski şişesi görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada viski şişesi gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada viski şişesi görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada viski içmek her anlamda güçleneceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada birine viski vermek zenginlik içinde olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada viski içeni görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada viski görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada viski içen birini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada viski içki içmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top