Rüyada birine viski vermek

Rüyada birine viski vermek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayırlı işe, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine viski vermek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada viski görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada viski içip sarhoş olmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada viski içeni görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada viski içki içmek bazen istemediği şeyler yapacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada viski içen birini görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada viski ikram etmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Rüyada viski satmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada viski şişesi görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top