Rüyada birinin elini kestiğini görmek

Rüyada birinin elini kestiğini görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, geniş bir ev satın alacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin elini kestiğini gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada birinin elini kestiğini görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini cam kestiğini görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Rüyada ellerini kestiğini görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada elini kestiğini görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada el kestirmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi elini kestiğini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada elini kestirmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin kendini kestiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top