Rüyada el kestirmek

Rüyada el kestirmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, aşının da çoğalacağına, başarılar elde edileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada el kestirmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada elini kestiğini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elini kestiğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada elini cam kestiğini görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kestirmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada ellerini kestiğini görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi elini kestiğini görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada el kestirmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının kestirdiğini görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, rızkından ve gelirinden olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top