Rüyada elini kestiğini görmek

Rüyada elini kestiğini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet eder.

Rüyada elini kestiğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada elini kestirmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini cam kestiğini görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada elini kestiğini görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini kestiğini görmek feraha ermeye, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada el kestirmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Rüyada birinin elini kestiğini görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerini düzene sokacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kendi elini kestiğini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top