Rüyada büyük göz görmek

Rüyada büyük göz görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada büyük göz gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret eder.

Rüyada gözleri büyük bebek görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada gözleri büyük görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir göz görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük göz görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, riske atılacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük mavi göz görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada çok büyük göz görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top