Rüyada gözleri büyük görmek

Rüyada gözleri büyük görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözleri büyük gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada büyük mavi göz görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine delalettir.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük göz görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri büyük bebek görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir göz görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada gözleri büyük görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük göz görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top