Rüyada çok büyük göz görmek

Rüyada çok büyük göz görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük göz gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada gözleri büyük görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada büyük mavi göz görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada büyük göz görmek zamandan da kar edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük göz görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri büyük bebek görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, eline para geçeceğine işarettir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına inanılır.

Rüyada büyük bir göz görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top