Rüyada altın tabanca görmek

Rüyada altın tabanca görmek can sıkıntısının sona ereceğine, sıkıntıların aşılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada altın tabanca gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada altın tabanca görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, memur ise terfi edeceğine işarettir.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek karasızlık yaşayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Rüyada iki tabanca görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada elinde tabanca almak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ana baba sözü dinlemeye işaret eder.

Rüyada tabanca atmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulup ölmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca ve bıçak görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top