Rüyada koridor yıkamak

Rüyada koridor yıkamak sorunlu bir döneme girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, durgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koridor yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Rüyada koridor yıkamak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Rüyada uzun koridor görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık koridor görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada beyaz koridor görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada geniş koridor görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar koridor görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Rüyada koridordan geçmek sıkıntının günden güne artacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir koridor görmek ticaretinin ilerleyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top