Rüyada uzun bir koridor görmek

Rüyada uzun bir koridor görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, nefsine yenileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada uzun bir koridor gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada uzun koridor görmek statü atlayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir koridor görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada koridorda yürümek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koridordan geçmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada okul koridoru görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalettir.

Rüyada ev koridoru görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top