Rüyada mor ayak görmek

Rüyada mor ayak görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıya düşüreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, takdir toplayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada mor ayak gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada ayakları morarmış görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları mor görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada morarmış ayak görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını mor görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ayak görmek sağlığının yerinde kalacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada ayağını morarmış görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında morluk görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada ayağını mor görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top