Rüyada ayağını morarmış görmek

Rüyada ayağını morarmış görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, mali olarak küçüleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada ayağını morarmış gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada ayağını mor görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları mor görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları morarmış görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını morarmış görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını morarmış görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayağında morluk görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını mor görmek çok sağlıklı olunacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada ayağı morarmış görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top