Rüyada ayaklarını mor görmek

Rüyada ayaklarını mor görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını mor gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada ayaklarını mor görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada morarmış ayak görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını morarmış görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında morluk görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları morarmış görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları mor görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ayak görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını mor görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top