Rüyada ayakları mor görmek

Rüyada ayakları mor görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakları mor gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Rüyada mor ayak görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada ayağında morluk görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını mor görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayağını morarmış görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, unvan sahibi olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını morarmış görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı morarmış görmek önemli sorumluluklar alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işarettir.

Rüyada morarmış ayak görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları morarmış görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top