Rüyada nergis çiçeği almak

Rüyada nergis çiçeği almak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Rüyada nergis çiçeği almak gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Rüyada nergis çiçeği görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada nergis çiçeği almak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, şansının da döneceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada nergis görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, darlık içine düşeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz nergis görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işarettir.

Rüyada nergis topladığını görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden nergis almak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nergis koklamak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret eder.

Rüyada nergis soğanı görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top