Rüyada birinden nergis almak

Rüyada birinden nergis almak kazançlı işlere yatırım yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, onun zamanını çalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada birinden nergis almak gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Rüyada nergis soğanı görmek başarılarının katlanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nergis çiçeği görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, güç ve kudret kazanacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nergis topladığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada nergis çiçeği almak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz nergis görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada nergis görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, şansın kaçacağına delalettir.

Rüyada birinden nergis almak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nergis koklamak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top