Rüyada nergis soğanı görmek

Rüyada nergis soğanı görmek hayallerinin yıkılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisi ile gururlanacağına inanılır.

Rüyada nergis soğanı gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada nergis soğanı görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yollarını ayıracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz nergis görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada nergis koklamak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada nergis görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada birinden nergis almak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada nergis topladığını görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına tabir olunur.

Rüyada nergis çiçeği almak hayatın rüya sahibine güleceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada nergis çiçeği görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top