Rüyada nergis görmek

Rüyada nergis görmek ortak işlere gireceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, doyasıya sefasını süreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada nergis gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Rüyada nergis koklamak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada nergis soğanı görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada nergis topladığını görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada nergis çiçeği almak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nergis görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birinden nergis almak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nergis çiçeği görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz nergis görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top