Rüyada ayağı morarmış görmek

Rüyada ayağı morarmış görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yarar sağlamayacağına, beklediklerini duyacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ayağı morarmış gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada morarmış ayak görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mor ayak görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını mor görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını morarmış görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada ayağını morarmış görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı morarmış görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada ayağında morluk görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları morarmış görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top