Rüyada ayaklarını morarmış görmek

Rüyada ayaklarını morarmış görmek arabasını ve toprağının olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını morarmış gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada morarmış ayak görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında morluk görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını morarmış görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını mor görmek yardımcı olmayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, gönül gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada ayakları mor görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada ayakları morarmış görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor ayak görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını mor görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top