Rüyada gözünde lens olduğunu görmek

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Rüyada gözünde lens olduğunu gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada gözlerine lens takmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünde lens görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada gözlere lens takmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Rüyada gözüne lens takmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet eder.

Rüyada göz lensi görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret eder.

Rüyada lens görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top