Rüyada göz lensi görmek

Rüyada göz lensi görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz lensi gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gözüne mavi lens takmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözlerine lens takmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada göz lensi görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne lens takmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünde lens görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada gözlere lens takmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil lens görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top